Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het item toch niet helemaal is wat je zocht of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet wil hebben. Dat is jammer, maar wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.* Dat doe je door een mail te sturen naar info@kooskurioos.nl (met als onderwerp: "Retourmelding"). Koos neemt dan z.s.m. contact met je op voor de retourinstructies. 

 

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om jouw bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag (excl verzendkosten) terug. De kosten voor retour van jouw huis naar Koos Kurioos zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw pakketvervoerder.

 

Indien je jouw bestelling retour wilt sturen, dient het item in de originele staat en verpakking aan Koos Kurioos geretourneerd te worden. Voor kleding geldt dat de labels er nog aan moeten zitten en het kledingstuk natuurlijk niet is gedragen. Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour worden teruggestort, mits het item reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het item (deels) beschadigd of kapot zijn, dan kan Koos besluiten om de retourzending te weigeren of om slechts een deel van het bedrag aan je terug te storten. Behandel het item dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zo kan Koos iemand anders er weer blij mee maken! 

 

*Collectibles, zoals Gunne Sax jurken, kunnen niet worden geretourneerd. Hetzelfde geldt voor kleding verkocht op fysieke markten. Check daarom voor je bestelling altijd de maten of kom je kleding live passen op een event.

 

Heb je nog vragen?

Mail dan naar info@kooskurioos.nl of vul het contactformulier in. Dit formulier vind je onder de Klantenservice. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!