Blog

Waar vind je vintage kleding?

Regelmatig krijg ik de vraag waar je vintage kleding kunt vinden. De adresjes waar ik inkoop, kan ik je niet zomaar geven (dat blijft toch het geheim van de chef 😉). Maar tips om zelf op jacht te gaan, deel ik natuurlijk graag! Lees snel verder!

Lees meer »

Soon: vintage kleding bij Koos Kurioos!

Nog even geduld! Binnenkort vind je bij Koos Kurioos ook vintage (t/m jaren '90) en pre-owned kleding! Van oversized colberts met schoudervulling tot blousjes met vrolijke bloemenprints! Je vindt het allemaal hier! Stay tuned!

Lees meer »

Vintage cadeautips *kerst*

Jajaja! Over een paar weken is het weer zover! De kerstdagen komen eraan! Dat betekent de kerstboom versieren met de leukste kerstballen, het kerstdiner samenstellen en natuurlijk cadeautjes inslaan voor je familie en vrienden! En van dat laatste puntje krijgen we vaak stress. Help! Wat geef je nou aan wie? Om te voorkomen dat jij dit jaar weer met hetzelfde cadeautje aan komt zetten (lees: geurstokjes en parfum), hebben wij alvast wat tips voor originele kerstcadeaus op een rijtje gezet! Na het lezen van deze blog heb je weer genoeg inspiratie tot volgend jaar kerst ;-). 

Lees meer »

Tips voor een vintage kinderkamer!

Vind jij kinderkamertjes met een vintage sfeertje ook zo leuk? Dan ben jij niet de enige! Vintage en retro kinderkamertjes zijn op dit moment helemaal hip! Zoek je nog wat inspiratie? Hieronder geven we snelle tips en tricks voor een unieke kinderkamer! 

Lees meer »

Update september '21

Hoi vintage liefhebber! Hier even een kleine update! Bestellingen die in de periode 2 t/m 12 september a.s. worden geplaatst, zullen vanwege de vakantieperiode pas op 13 en 14 september a.s. worden verzonden. Alvast bedankt voor je begrip!

Lees meer »

Zomersale gestart!

Goed nieuws! De zomersale bij Koos Kurioos is gestart! Tot wel 50% korting op geselecteerde items! Dat is nog eens fijn shoppen! Benieuwd? Ga dan snel naar de sale pagina!

Lees meer »

Creëer je eigen vintage tuin!

Het is zomer! En dat betekent lekker genieten in je tuin of op je balkonnetje. Bijna dan. Jouw tuin kan namelijk nog wat vintage vibes gebruiken! Maar hoe ga je dat aanpakken? Koos geeft je tips voor een unieke, en vooral gezellige, vintage tuin! 

Lees meer »

Welkom bij Koos!

Hoi vintage liefhebber! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de blog van Koos! Hier delen wij alles wat met vintage en interieur te maken heeft.  Zo willen wij jou inspireren om vaker voor vintage en tweedehands in plaats van nieuw te kiezen.  

Lees meer »